ارتباط با ما

نکات کلیدی و کاربردی در مورد مرور دروس در دوران جمع بندی کنکور(بخش اول)

نکات کلیدی و کاربردی در مورد مرور دروس در دوران جمع بندی کنکور(بخش اول)

کنکور

نکات کلیدی و کاربردی در مورد مرور دروس در دوران جمع بندی کنکور(بخش اول)

کنکور, کنکور ۹۸ ,روش صحیح مرور درس ها,دوران جمع بندی کنکور ۹۸

با پاسخ به دو سوال متداول و استراتژیک داوطلبان کنکور در ایام جمعبندی ، نکاتی در مورد مرور دروس که باید بدانید را در اختیارتان قرار می دهم . پیشنهاد می کنم حتی اگر یک یا چند مورد از دغدغه های فعلی شما نیست ، همه موارد را با دقت بخوانید ، شاید برخی سازوکارهای شما را تغییر دهد . گاهی یک داوطلب به دلیل عدم شناخت مشکل واقعی خود ، سوالاتش را به روش دیگر توضیح داده ، سعی کردم جان کلام را در سوالات استخراج کنم تا صادانه بپرسیم و صادقانه بشنویم .

سوال اول داوطلب: من شروع به مرور کردم و با توجه به اهمیت کتاب درسی در کنکور همه کتاب ها را دوره می کنم. اما وقت کم میارم . چطور مدیریت زمان کنم؟

ترجمه سوال اول داوطلب: ایشان به دلیل عدم آموزش صحیح در مورد روش دوره و مرور، انتخاب منبع مطالعاتی و روش استفاده از منبع مطالعاتی، با سبکی غلط و متداول بین داوطلبان کنکور در حال مطالعه از فصل یک کلیه کتاب های درسی هستند! مشکل اصلی و بزرگتر از عدم نیاز سنجی انتخاب مباحث برای دوره ، بر اساس نیازسنجی واقعی است . حجم زیاد انتخابی مباحث (همه کتاب ها) به تنهایی باعث سردرگمی و کمبود زمان ایشان شده است.


پاسخ سوال اول داوطلب:

اگر هدف گذاری مشخص داشته باشید نصف مشکل حل می شود. وقتی بدانید هدف از دوره چیست، قابلیت برنامه ریزی پیدا می کنید . هدف از دوره کردن :
•    یادآوری نقاط مبهم از مباحث
•     تثبیت نقاط قوت در مباحث
•     پوشش یا جبران نقاط ضعف است

 
 معمولا داوطلبان کنکور بدون در نظر گرفتن این تفکیک شروع به مطالعه از صفر می کنند و این رویه اولین آسیب به مدیریت زمان محسوب می گردد. مهمترین بخش راه حل شما انجام تفکیک بین مباحث است تا در جلسه کنکور از جایی که فکرش را نمی کنید ضربه نخورید ! (نقاط قوت)


حال چگونه این تفکیک را بدون در نظر گرفتن سلایق شخصی انجام دهیم :


•    راه عادی: نگاهی به فهرست کتب درسی خود بیاندازید . برخی مباحث برای شما آشنا ترند ، با بعضی ها از ابتدا قهر بودید و بعضی دیگر را به تازگی برای آزمون های آزمایشی یا امتحانات خوانده اید. پس یک تقسیم بندی در سه دسته انجام می دهید و با اولویت مباحث آشنا تر شروع به تقویت نقاط مبهم مباحث می کنید .بعد به تثبیت نقاط قوت می رسید و در نهایت اگر فرصت بود نقاط ضعف را پوشش می دهید.
•    راه پرفکت: از تاثیرات آزمون های شبیه سازی کنکور ، قبل تر نیز بارها گفته ام . پیشنهاد می کنم آزمون های شبیه ساز کنکور های سنوات گذشته را ، نه صرفا جهت تثبیت اطلاعات یا تقویت فنون تست زنی ، بلکه برای برنامه ریزی و هدفگذاری با دقت دوچندان انجام دهید .

بعد از یک آزمون استاندارد، در پاسخنامه با سه گروه سوال مواجه می شوید که باید با همان اولویت های گفته شده شروع به دوره کنید:
o    درست ها: همان نقاط قوت هستند
o    غلط ها: همان نقاط مبهم مباحث هستند
o    نزده ها: احتمالا همان نقاط ضعف شما هستند

 

منبع:مهروماه

کنکور آسان است

ثبت نظر

گذاشتن باسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب بیشتر در کنکور

بالا