ارتباط با ما

با این روش: استرس خود را کنترل کنید(بخش ۴ از ۴)

با این روش: استرس خود را کنترل کنید(بخش 4 از ۴)

کنکور

با این روش: استرس خود را کنترل کنید(بخش ۴ از ۴)

استرس, مدیریت استرس, استرس امتحان, استرس آزمون,استرس کنکور,روش های کنترل استرس

توصیه‌های تکمیلی برای کاهش استرس و افزایش موفقیت:
* مطالب درسی را به تدریج و در طول زمان مرور کنید. با یادگیری نکات مهم و اصلی هر درس و مرور دایمی آنها می‌توانید همیشه خود را برای امتحان آماده نگه دارید.
* از مطالب درسی، یادداشت‌های فشرده‌ای بردارید تا بازسازی ذهنی و مرور مطالب برایتان مفید واقع شود.
* در صورت امکان، سؤالات امتحانی سال‌های گذشته را جمع‌آوری نمایید تا به نوع آزمون پی برده و مطالعه خود را متناسب با آن پیش ببرید.
* خود را به جای طراح سؤالات قرار دهید و برای خودتان سؤالات امتحانی طرح نمایید. پاسخگویی دقیق به همۀ سؤالات، تا حدود بسیار زیادی موفقیت شما را تضمین خواهد کرد. همچنین می‌توانید از افراد توانمند در درس مورد نظر، بخواهید که آنها نیز در انجام این کار شما را یاری کنند و تعدادی سؤال طرح نمایند.
* درحین و پس از انجام هر کاری (مطالعه عمیق و دقیق، طرح سوال‌های امتحانی و …)، خود را تشویق کنید.
* شرکت در جلسات آخر هر درس
حتماً در آخرین جلسات هر کلاس  شرکت کنید؛ زیرا در این جلسات، اغلب مطالب مهمی،‌که احتمال بیشتری دارد که در امتحان بیایند، مرور و توضیح داده می‌شود.
* پرهیز از استرس‌های متفرقه.
شب امتحان، مسابقات فوتبال را دنبال نکنید و اگر امتحان قبلی رضایت بخش نبوده است، به آن نیندیشید و تحلیل امتحان قبلی را به فرصت مناسب خودش موکول کنید.
* آمادگی فیزیکی برای حضور در جلسه آزمون.
به موقع و سر وقت به جلسه امتحان بروید و پیش از آغاز امتحان، با خاطری آسوده در جای خود مستقر شوید. ضمناً کلیه وسایل و ابزارهایی را که در امتحان به آنها نیاز دارید، همراه خود به جلسه ببرید.
در صورتی که قبل از شروع امتحان، راهنمایی‌هایی از سوی مدرسان یا ناظران و مراقبان جلسه به شما ارایه می‌کنند، به آنها کاملاً گوش دهید.
 
رعایت موارد مهم در حین آزمون:
* پس از اینکه سؤالات در اختیار شما قرار گرفت، بلافاصله و با عجله، شروع به نوشتن پاسخ آنها نکنید؛ بلکه با آرامش، ابتدا جواب سؤال‌های ساده را بنویسید و سپس به پاسخگویی سؤال‌های مشکل بپردازید.
* به زمان‌بندی سؤالات دقت کنید تا با مشکل کمبود وقت مواجه نشوید.
* به یاد داشته باشید همیشه یک پاسخ ضعیف و ناقص، بهتر از هیچ است، و اگر به سؤالی برخورد کردید که درباره آن حضور ذهن نداشته و چیزی نمی‌دانید، هرچه درباره آن سؤال به ذهنتان می‌رسد، روی یک کاغذ پیش‌نویس، یادداشت کنید؛ به این ترتیب، به تدریج بعضی از قسمت‌ها به یادتان خواهد آمد.
* سعی کنید که عجله‌ای برای تحویل دادن برگه امتحانی خود به مراقبان نداشته باشید و تا آنجا که می‌توانید دربارۀ سؤالات فکر کنید.

* قبل از تحویل برگۀ امتحانی‌تان، نوشته‌های خود را مرور کنید و اگر نکاتی را در حین نوشتن فراموش کرده‌اید، به آن اضافه کرده و کامل کنید. 

gg

کنکور آسان است

ثبت نظر

گذاشتن باسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب بیشتر در کنکور

بالا